Friday, August 19, 2011

aku cuba jadi se tabah yg mungkin

sedih bila dapat tahu mak tak akan beraya dengan aku buat 2 tahun berturut-turut. Allah, inikah ujian anak yang terlalu sayangkan mak nya?


tulis post ni buat aku nangis depan desktop :'(

aku..

dah mula suka kan seseorang. tapi aku xreti and malu tahap gaban nak terus terang kat dia. dia asyik cerita kisah ex dia je . sedih kan kan..

Tuesday, July 26, 2011

epic last saturday

comadre asia tour. terbaik sumpah one of the greatest memories of my life after iron maiden live in singapore. wohooooo. pic xbayank . nnt aku update lagi. nak buat asgment jap

Sunday, July 10, 2011

dah nama pun EMAK

mak tau2 je aku tgh sesak. adik balik dari pahang jumpa mak. aku balik dari ESTK masuk bilik ada sampul surat.bukak2 ada rm$$$.$$ dalam tu. depan sampul surat ada tulis begini : Dari Emak. jangan boros. terima kasih mak!!!

Eyes Set To Kill

sumpah it was awesome!!!!!! dapat duduk front row lagi.. cisko , alexia and the whole band are fucking tight!!!! great performances by ESTK. and i got all 4 band member autograph my BOSTON RED SOX SNAPBACK







more picture me with the band will be updated soon. stay tune.

Saturday, July 9, 2011

benda penting

keluarga & sahabat = segala-galanya.

Wednesday, June 1, 2011

terima kasih mak

sebab masakan apit pajeri nenas arwah opah. walaupun xsama dengan arwah opah tspi sedap sangat. terima kasih mak. terubat sikit kat arwah opah :')


ye saya suka pajeri nenas. my favourite

kembali

last aku contact dia time raya tahun lps. the bila aku msg xdelivered sejak lps raya. aku tertanya mana kau hilang.kau pergi mcm tu je lps aku eksiden. sejak kau pergi,aku pun dah xmain moko dah.then lastly gatal tangan nak main balik( sunyi gila kwan2 suma bz) taw2 je ko ade blk. tp kau kembali dgn rasa sedih di tinggalkan kekasih hati. aku tengah runsing sebab memikirkan hubungan kita bina dahulu. tp buat masa sekarang ni baik kita jd kawan baik dulu. aku xkesah kalau kau hilang balik or dah jatuhati dkat orang lain, sebab kau dah pernah buat mcm tu dlu kat aku. susah untuk aku percaya kau dalam menjalinkan perhubungan ni...

crack

good luck with your new love. yes im not a good stalker. but i am a great lover.

Tuesday, May 24, 2011

:')

dear God,
can i have my family back? i miss them alot. please.......

Monday, May 9, 2011

tolong

sayangilah wanita disekeliling anda. they are made to be love not to be hurt.

Wednesday, April 27, 2011

oh loves

the dialog in 90210

annie : i dont understand that i thought u hate all this stuff

liam : yes i not a kind a guy who doing that kind of stuff but im a guy who love a girl

Monday, April 25, 2011

tetibe teringat

selalu tetidur when on the phone u kan...x rindu dodoi i ke gemuk? we always share everything except one thing.


and the one thing that called love.

Saturday, April 23, 2011

i try my best already

just to make u smile, just to make u happy... or it's just me? i miss everything that we had done. i miss to texting u and miss you calling me bear2

happy upcoming bday comel.

im sad.

cause u already got a boyfie. miss u love :'(

teel me that u love me...please

Tuesday, April 12, 2011

KELANTAN

baru balik ahad lepas dari kelantan tour bersama Dead Eyes Glow. crowd sane memang happening.
kelantan tak seperti yang aku fikirkan.sebab xsemua org sana bertudung. oh aku boleh bantai ingat kat kelantan tak boleh pakai seluar pendek.hahahah aku tengok kat gig tu bukan main lain mat k ramai yang pakai seluar pendek.hahaha trip ke kelantan memang awesome! walaupun penat. itulah kali pertama aku jejak ke kelantan. makanan memang sedap. especially yati ayam percik.kekenyangan aku di buatnya. pertama kalinya aku jalan jauh duduk dalam kereta tak tidur temankan abang driver aren.hahahha kelantan fm rock abes....hahaha

Saturday, March 12, 2011

i miss

farahadibahkhairunnisabtsamiaan so much :'(

Tuesday, March 8, 2011

monday-tuesday

monday
-on the way nak pergi tgk movie dgn bdk2 kolej boleh pulak aku eksiden dgn kereta vios. alhamdulillah aku tak apa2. ura2 kedengaran bos parkson dah xnak aku kerja situ lagi, tapi supervisor aku diam je. aku tanye die macam jadi bodoh. sedih je.. datang kerja dah la luka2. duit poket habis dah bulan ni. tapi terima kasih kpd ijad bagi pinjam duit skit.

tuesday
-aku bengang dgn isyad so aku campak nasi kat die. itu pun skit je.. tapi aku dah minta maaf dah. status aku hari ni di like oleh org yg aku sangat2 rindu. happy la kejap. so aku jadi stalker kejap. tgk page die.. aku terkejut kejap tgk page die sebab die ade buat page baru and x add pun aku. mungkin aku dah x jadi bear2 die dah kot.maybe.then aku stalk blog die jap then aku dapat tahu ade sorg pakcik ni skype dgn die. baguslah dah ade org boleh tgk2 kan die dah skrg ni. lega hati aku walau pun sedih..then last skali hari ni my fav lil sis marah kan aku sebab aku tulis "tui" je kat status die.. aku jadi bingung...

Monday, February 21, 2011

maaf

mula2 memang happy je hidup aku sejak kenal kau. tapi sejak kau buat perangai, hati aku sakit sangat. mana taknya,kejap kau ok dgn aku kejap tak. bile lama x call rindu sangat tapi bila call tak tahu nak borak pasal apa. bila ambil berat tentang kau,kau pula ta ambil berat pasal aku. setiap hari aku call kau tanpa jemu. pernah seketika kau buat tak tahu tentang kewujudan aku. tuhan je tahu perasaan aku waktu tu. aku dah mula giveup dengan kau. sumpah aku tak tipu. tapi alih-alih kau datang balik pada aku. mulanya aku rasa taknak layan kau tapi perasaan sayang tu datang balik dan kau seakan-akan kembali pada aku semula. kau buat aku macam ape ntah. aku mula sayang kau kembali sejak haritu. tapi sejak kau masuk belajar, perangai kau berubah. sama seperti perempuan lain yang aku kenali. kau seperti culture shock sampai melupakan aku yang sering merindu kau tiap waktu. aku selalu tanya diri aku, ape salah aku terhadap kau? selalu berfikir dan terus berfikir sampai ke harini. mungkin kau dah jumpa yang lagi bagus dari aku. seorang yang pandai ambil hati kau,selalu buat kau ketawa. mungkin aku bukan orang yang boleh bahagia kan kau. baguslah kalau begitu. kau sudah punyai ramai teman-teman sekarang.kau tak perlukan aku lagi. aku mengerti. kini aku faham mengapa kau buat aku begini. aku tak cukup baik dan sempurna untuk kau cintai. maaf sebab berkata sebegini. biarlah aku hidup berteman kan profil facebook kau dan sepasang kasut crocs yang tiada bertuan. aku sedih mengapa kau layan aku sebegini.

:)

dah 2 minggu tekak ni sakit,dan harini demam.memang terbaik. makan muntah makan muntah. nak tido pun susah.asyik merindu orang yang tak merindui aku.

Thursday, February 17, 2011

singaporeeeeee

yes i,ve been there. the food,the street,the shisya(paling terbaik setakat ni),the indians,the taxi driver was awesome!!!

the final frontier

yup,baru je semalam balik dari singapore tengok konsert IRON MAIDEN THE FINAL FRONTIER TOUR LIVE IN SINGAPORE. sumpah terbaik.xrugi aku pergi dgn kopi and yasmin hazman. the best ever konsert i've ever been. thanks kopi.

Saturday, February 12, 2011

rindu

pajeri nenas masakan arwah opah ( FATIMAH BINTI DAUD 01.01.2010 )

emak

apit minta maaf sejak mak mengandungkan apit sampai lah hari ni.halalkan semua makan minum pakaian duit yang mak bagi dekat apit. apit sayangkan mak sangat2. biarlah semua orang anggap apit ni jahat, tapi apit nak mak tahu yang apit tak sejahat yang mak sangka kan. maaf lah kalau apit ada terikut perangai arwah abah . maaf jugak sebab apit tak dapat jadi anak seperti yang mak ingin kan.apit selalu ingat pahit getir mak besarkan anak2 mak bile abah tinggalkan kita. tapi apit tak pernah salahkan abah dalam hal ni. dah ketentuan Allah nak uji keluarga kita.apit haap mak bahagia dengan abah mat nor.

mak,jasa mak besarkan apit along dan adik memang sangat besar.kalau boleh setiap pahala yang apit buat atau dapat apit nak bagi dekat mak. apit rindu masakan mak. selama apit hidup ni,apit banyak buat dosa kat mak.anak mak sorang ni memang degil. tapi pandai hormat orang tua.kan mak kan..

mak,hari dah lewat ni.apit tidur dulu ya. assalamualikum.

untitled 2

aku xharap pun semua orang ingat aku nanti bila aku dah takda kat muka bumi ni lagi.

lately...

aku terlampau straight foward. celupar sangat2. aku harap kalian semua tak makan hati ye. minta maaf sangat2. maybe stress belaja or keje.

wawa?

kau kena sedar yang dia bukan lagi dengan kau-petikan dari daniaal madd

terima kasih kepada

nell , acap , kopi, izzul , petit, pai yang banyak tolong aku selesai kan semua masalah yang aku hadapi selama ini. nell n kopi, terima kasih sebab sudi dengar masalah aku selama ni. dari aku kerje kat RSH sampai la sekarang. kawan-kawanku yang dikasihi sekian( termasuklah yg nama sesiapa yg aku xtulis kat sini) terima kasih sebab korang lah warna2 dalam kehidupan aku yg hitam putih ni.terima kasih untuk segalanya.

Monday, February 7, 2011

untitled

every single day i always thinking about you. but now i realize that your gone...gone to make your own path like you did to me before. goodbye loves

i am selfish

i learn it from you!!!! cause you the one who started it first!!!

can i tame you like i tame myself?

izzad cakap aku tak curang , setia ,pandai jaga hati sume. tapi betul ke? betul ke aku pandai sume tu? betul lah tu.. tapi aku tak pandai nak jaga hati orang, nak nak lagi kawan2. hehehe. atleast aku tak reti nak curang2 ni :)

to empty feeling

i've said already many times before you go to college. that you are CULTURE SHOCK!

to empty feeling

its been pleasure to know you even thought you're cruel to me. and i really2 miss you.

thanks

to izzad ibrahim for being awesome bro. now i know the terengganu hospitality :)

im stuck in between

either you or she. i dont know. whos make my heart melt first. now i realize that im dead to you. or maybe choose my friends instead both of you. oh god,help with this one.

finally

just came back from terengganu. it was AWESOMEEEEEEEEEEE~

Thursday, February 3, 2011

to empty feeling

kau buatlah perangai kau tu.hati aku dari syg jd makin kurang. sakit hati tengok kau melayan semua orang. sedangkan aku kau buat diam.aku pun punya hati dan perasaan macam orang lain.buatlah ape kau suka.hidup aku cuma bertemankan crocs yg masih lagi xbertuan dikaki empunya. moga tuhan kukuh dan panjangkan hubungan yg sedia ada ni amin. aku cuba paham isi hati kau.tapi kau buat aku ibarat habis madu sepah dibuang. aku masih bersabar dan terus bersabar. walau seribu tahun sekalipun. sebab aku rindu akan gelak tawa dan nyaynyian mu.teringat aku kita borak sampai pagi buta. aku tahu kau sebok dgn pelajaran. tapi kau sebok dgn broadband. kawan makin ramai,internet dalam tangan.memang kau makin lupakan aku yg selalu rindu dan risau tentang kau.

ya allah,kuatkan lah semangat hamba mu yg lemah ini.amin.

haih..

memang best klu org ignore kite. nak marah syg. xmarah sakit hati. saba je la.

Saturday, January 22, 2011

telinga

sekarang dah 8.

Friday, January 21, 2011

im happy when you are happy

walaupun kejap je kite jumpe tapi ia amat bermakna dan berharga bagi saya. terima kasih buat hari saya ceria si comel. oh i xsemahal macam you!! hahahaha :P