Monday, December 27, 2010

legenda budak setan

same macam terjadi kat aku 4 tahun lepas. pedih terase sampai hari ni. apelah yang die tgh buat sekarang? rindu pulak lepas tgk cite ni td. :(

you should tell me ..

you should tell me that you have someone.

like you cause the way you are not the way you treat me.

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Friday, December 24, 2010

easy come easy go

aku cuba nak puaskan hati semua orang.tapi tak boleh. aku cuba jadi yang terbaik tp tak boleh.aku cuba jadi penyayang tapi orang tak sayang. aku diamkan diri tapi orang tak pedulikan aku lagi. bila susah cari aku. bila senang berdiam diri. aku tawar hati sudah dengan perangai kau yang seakan-akan mempermainkan perasaan aku sekian lama ini. aku cuba bagi tahu diri sendiri yang kau bukan terbaik untuk aku. tapi entah macam mana ada masih ada sedikit pearasaan itu tertinggal dihatiku ini. aku cuba fahami dan selami hati kau. tapi kau memang tak pernah peduli semua itu. sebab aku bukan dihati kau. sebab aku bukan lagi sesiapa yang ingin kau dampingi sayangi dan hargai. itu lah aku. selalu dilukai dan selalu berdiam diri. aku berdiam diri sebab kau dah punya yang lain.kau melupakan aku yang menggilai kau dari dulu. kau dah ada yang lain kau dah ada yang lain kau dah ada yang lain. akan aku cuba set otak aku untuk berfikiran begitu terhadap kau. sebab kau tak perlukan aku lagi. kau dah besar boleh fikir mana yang terbaik untuk diri kau sendiri. kau boleh pilih untuk dicintai atau disakiti.dan aku bukan yang terbaik bagi kau. dan aku mulai sedar akan kehadiran kau dalam kehidupan aku hanyalah sementara like easy come easy go.

Thursday, December 23, 2010

comel :)

you.

to me, you are perfect but you always using me and lie to me. thank you so much. i really appreciate it.

kerja

aku keliru sekarang ni,aku dapat tawaran kerja dekat ed hardy sebagai partimer. tapi aku suka kerja dekat ripcurl ni. apek nak berenti dah..aku nanti xde partner kat sini. sunyi la..dah x boleh nak rapping sama2...hahaha

aku...

masih lagi bersabar tunggu kau.. walaupun kau buat aku macam-macam. kau guna aku untuk orang lain.aku paham.aku bukan lah yang terbaik. aku hanya mampu bersabar dan masih lagi bersabar menunggu kau..

2 0 1 1

harap2 tahun 2011 ni buat kan aku jadi lebih matang dari segi semua aspek. start bulan januari ni aku dah nak mengayuh fixed bike aku balik.aku nak amalkan pemakanan sehat dan cara hidup yang sehat. di sebabkan terlalu banyak kali dikecewakan sepanjang 2010 ni,so aku nak ubah dari segi pemikiran aku terhadap cinta. 2011 nanti aku nak fokuskan pada pelajaran, family dan kawan2 yang aku sayangi.bab2 perempuan ni tolak ketepi dulu. maaf lah kalau aku dah sakitkan hati bayank orang, sebab banyak jugak orang dah sakit kan hati aku dan abaikan aku sepanjang 2010 ni.nanti if korang jumpe aku kat mane2, mungkin aku xjadi molotov bear/syafiq yang dulu lagi. aku nak start kumpul duit januari ni. aku harap xde orang yang rapat pergi lah 2011 ni. makin sunyi la family aku nanti. hah..1 januari ni genap setahun arwah opah pergi tinggalkan kami sekeluarga. apit rindu opah sangat2.

i wish..

buah? gula-gula? sama sahaja

:(

Sunday, December 12, 2010

wei wei,mane kau pergi sayang..

kucing kesayangan aku hilang. setiap kali aku balik kerja,dah tak kedengaran suara die minta makanan. xde dah org nak sambut kepulangan aku ..sedih la.. wei wei...balik lah..aku rindu kau.. rumah jadi sunyi sangat bile kau xde. dah la sume org ignore aku. balik lah ye... :(

hmmm

dah xmacam dulu ah. semua berubah macam xde apa2 berlaku,macam xde benda yang salah. hebat kan.

Thursday, December 2, 2010

senja

aku makin tua, mak tanye bila nak kawin.aku nak cakap apa?terdiam dan terpaku aku sebentar. aku gelak kan diri sendiri... sape la nak kan anak mak ni... bapok je yg nak mak...hahaha mak aku mengeluh n cakap..anak mak ni hensem ape...baik hati dengar kata ibu bapa. aku pun diam n malu n tetibe je sedih..mungkin sebab apit baik la takde orang nak anak mak ni. entah la mak. mak doa jela apit bertemu jodoh yg mak suka.amin

Sunday, November 28, 2010

aku tak pasti

samada untuk mengundur diri atau terus mencintai si dia.

Friday, November 26, 2010

aku cuba luah kan..

esk hari nya. aku cuba untuk berterus terang.tidak lagi berselindung. doakan aku boleh menghadapi kenyataan ye kawan2. moga tuhan memperlembutkan hati si dia untuk ku. aku berharap...

esok bercuti

aku ke johor tour dgn maddthelin. harap crowd sane best n ramai. oh si comel aku pun g bercuti tp xtaw pulak kemana. kata nya nak tulis nama aku kat ats pasir..hahaha esk hari penentuan bagi aku.

kau..

aku xtahu sama ada nak menyatakan hasrat aku kat dia ke x. aku takut di kecewakan lagi. if aku teruskan jugak, aku terpaksa terima hakikat yang dia ni kuat melayan..itu yang aku takut. aku xpunya kekuatan yang cukup untuk menambah luka yang belum sembuh selama ni.tuhan,berikan lah aku semangat untuk mencinta dan di cintai.amin.

Tuesday, November 16, 2010

PERNAH..

kau bertanyakan tentang hari hari ku?
kau bertanyakan tentang kesihatan ku?
kau bertanyakan tentang makan minum ku?
kau bertanyakan tentang pelajaran ku?
kau bertanyakan tentang perasaan ku terhadap mu?
kau bertanyakan tentang pekerjaan ku?

mungkin kau terlalu sibuk dengan dunia mu...
sebab itu kau tak pernah menanyakan semua itu kepada ku...
harap kau faham isi hati ku ini...
sebab ku amat menyayangi mu.

comel

aku menrindui mu..tp kau selalu sibuk akan kerja mu. tak mengapa lah dah memang kerja. harap kau sehat dari selsema dan ceria selalu... maaf aku xbisa mengembirakan mu seperti dulu.

selamat weh!!

selamat hari raya haji kawan kawan ku yg sedang membaca post aku ni. mulai saat ini,akan ku cuba menjadi setabah yang mungkin. insyallah mudah mudahan... doakan aku berubah menjadi insan yg lebih baik dari sekarang. terima kasih. amin.

oh ex-

tepat jam 11 malam , sesudah aku makan malam dan baru pulang dari tempat kerja...seseorang yang lama aku merindu call aku...mula2 rasa takut+hairan+gugup untuk berucap. aku cuba gagah kan diri menjawab call tu. bertanyakan kabar aku,pelajaran ku, kehidupan ku..oh itulah farah adibah khairrunisa yang dulu pernah ku cintai dan di cintainya. hampir 10 minit aku berbicara..bercerita tentang hal masing2 tanpa hirau orang sekeliling..manja nya tak pernah berubah cuma cara percakapan nya kat aku berlainan sedikit..maklum lah hampir setengah tahun x bercakap dan sudah setahun setengah tak ketemu. rindu menyelubungi hati aku yg berdgup laju. gembira mendengar suara yg dulu pernah menjadi pujaan ku tiap waktu.tp selepas aku habis berbicara dengan dia. hati kecil ku di selubungi perasaan marah yg dulu pernah di tinggalkan nya. aku menangis...tp tak tahu apa sebab nya... mungkin melihat dia gembira membuatkan aku sedih?atau menangis kerana rindu ku terhadapnya mendalam seperti dulu? atau marah dgn perbuatan nya yg curang pada aku seketika dulu?entah la.. hanya tuhan yg tahu akan isi hati ku yg telah lama kekosongan ini. amat sukar untuk aku melupakan dia. tp aku akan mencuba dan terus mencuba. seorang perempuan yg dulunya ku anggap kekasih kini menjadi sahabatku yg menyokongku dari jauh..... harap kau bahagia disamping orang tersayang. aku sentiasa menyayangi mu walau pun seribu tahun lamanya. ikhlas dari ku buat mu

Monday, November 15, 2010

dia yang bernama

comel...

eh.

aku bersabar menunggu kau, tapi kenapa kau tidak boleh menunggu aku?

oh..

aku merindu tapi kau tak tahu,
aku menyintai mu tapi kau tak tahu,
jangan kau abai ku seperti dahulu,
kerana cinta ku mendalam buat mu.

teringat..

kisah silam dimana seorang lelaki yang lemah lembut takut akan perempuan yang suka marah2.tidak mahu kejadian itu berulang ,tetapi sikapnya takut kepada perempuan itu melekat hingga kehari ini.

jangan..

merajuk lagi si comel. ku takut akan kehilangan mu. ku tak marah cuma ku kecewa sedikit .jangan risau jangan khuatir.ku tetap yang dulu tak pernah berubah.

hari yang baru.

esok pergi kerja tidak perlu bawa beg vans saya yang besar gedabak tu. sebab esok saya bawa porch beg yang baru dibeli di billabong..hehehe seronok...

pembeli dan pembekal.

potong rambut sudah.
beli boxer sudah.

apa yang belum?
oh ya! baru teringat... belikan si comel baju tidur silk yang di pinta.hahaha

si punggok merindu

dia marah aku sebab xcall die . jgn bimbang syg..dimanaku berada...ku tetap kau yg punya.

Sunday, November 14, 2010

saya x suka

memaksa untuk berubah dan di cintai. tapi saya pandai beri perhatian dan beri kasih sayang tidak terhingga jika diberi peluang untuk mencintai

momoii cakap lagi..

"tapi kan bear, syg tak bermakna memiliki dan mane la tawu kan, kalau die ngn bear, maybe la kan, korang tak hepy" -mungkin benar..tp selagi xcuba kita xtaw kan moi kan...

momoii kata..

"maybe diorang ingt bear tak serius kowt" -terlalu sayang sangat kot sampai semua lari menghilang dan mendiamkan diri. :(

i found my weakness.

i care too much for the one that i love.stupid me.

kalaulah dia boleh...

tunggu sekejap :(

c o m e l :)

cepat sembuh!!!! imy~

Friday, October 29, 2010

:)


to whom may concern, this is for you

yes and no

give me a chance

oh crap!

sleep talker.

hahaha sori lah sebab tertido time u tgh ckp..hahaha sebab time tu penat baru balik kerja xhilang lagi.thanks for sing me a song tht nite.

sabotage

kau kawan aku kawan kita kawan jadi jangan and tolong lah jaga air muka aku. kau musnahkan harapan yg aku baru nak bina . ini kah kawan? bukan kali ni je tapi dah bayak kali dah kau buat sampai orang takt nak berkawan dengan aku lagi. kau buat aku makin benci dengan tingkah laku kau.harap lepas ni jangan kita berkawan lagi.

hopes

harap harap ade lagi lah...

Monday, October 25, 2010

when a girl sing a song to your ears....

it makes me feel happy :) i got something important things to tell u that i loves you girl.

oh kawan

i helped my friend to get a job at parkson pavilion and he got it. syukur alhamdulillah.

congrats to A Z L A N S H A H and I Z Z A D I B R A H IM

29.10.2010

halloween ride with my peeps!!!! pedal power mode

Friday, October 22, 2010

i m i n t o

c i r c a s u r v i v e

s i t i a i s h a h

correct or wrong spell your name? anyway i like you girl :)

trust me and i love you

please.............

beiber fever!!!!!!!!!!!!

hate that f*&^%$ crap! im into K-POP right now. AFTER SCHOOL CRAZEE

trouble

im having trouble sleeping lately,but when i hear your voice i became more sleepier than ever.thanks for singing a song for me. u look so cute and i like it that way.

you like, i like

dear beard,
miss u man.please grow faster and i feel sorry to shave you because of my work. hope you understand.

old fashion

as we grow older,our skill to tackle woman become blunt. hahaha or im to old to be loving?

miss my

b i c y c l e a n d f o r t h o s e w h o i c a r e a l o t

it hurts when

she doesnt loves you anymore

Friday, July 30, 2010

OvO

fixed bike aku dapat minggu dpn!!! xsaba nak berbasikal ke kolej nnt... hahahahah(gelak jahat)

Monday, July 12, 2010

spain menang WC so isnin offday.



my hero

hey u

its been so long i didnt text u eh? im sorry dear.many things going on and i know u seen someone now. may u happy with him.

p/s: i still love u

Wednesday, July 7, 2010

congrats espana!

tandukan yang melayakan spain ke final.
terima kaseh kepada PUYOL dan bukan kepada KLMU!

Monday, July 5, 2010

hey,

im lonely and still lonely and waiting and still waiting for the one who makes me feel so alive again and it could be you

long time heh?

busy lately cause new sem just started. a little boring this sem cause my class monday until wednesday only. the rest of the the day im doing nothing. u got any suggestion? this sem my friends recommend me to try fixed bike. i'll try lah...hehehe just to fill my spare time.

Thursday, June 3, 2010

try to make a move just to stay in the game

i am loser. and this loser still love you so.

Sunday, May 30, 2010

buat pertama kali.

harini,beli barang-barang tye-dye untuk tempahan rakan-rakan. pertama kalinya aku berKARAOKE,hahaha sumpah pecah anak tekak menyanyi lagu theme song KAMI dan buat pertama kalinya aku bawa kawan-kawanku pergi berSHISYA di D'SHISYA SETIWANGSA. sumpah semua pening tapi mereka semua puji shisya situ sedap!! kudos to D'SHISYA SETIWANGSA. hari yang sangat meletihkan, tapi seronok. :D





Saturday, May 22, 2010

hasil 1 jam



jangan khuatir, ini baru percubaan sahaje. sebab bosan2 tengah tunggu member datang ni la hasil sejam ber tie-dye baby. hahaha jadi jugak la kan. ade gak yg dah menempah. rezeki anak2. lepas ni ade if ade mase + duit, mesti leh buat lagi lawa. nak tunggu orang bagi cam lambat je.

kos untuk buat tie-dye:
  1. dye baju rm6 x3(biru,merah,kuning)
  2. baju putih rm3.90 x2
  3. cawan sukat air 500ml rm 3.90

Thursday, May 13, 2010

i love u so much but u been cheating behind me...

but i still love u, i further my study because of u(support me), i lie to my friends and family just to be with u, i sacrifice everything anythings just to make u fell happy. but why u betrayed my love. i never look other woman accept u. because seem nice to me. only u are the beautiful woman that my eyes can see. even we broke up, i still love u ,take a good care of u even though u cheating on me. i though i know u really well, but its seem not. (end of part 1)

Tuesday, May 11, 2010

i've got one!!!


thank you AZLAN SHAH.

Saturday, May 8, 2010

at last!!!

about 7:32 am this moning, my mom wishes me a happy belated bday... oh thanks god u make my mom remember my bday. i know its already 9may but its okay. mom happy mothers day.semoga allah panjang kan umur murahkan rezeki emak.. apit nak mak tengok apit berjaya bila dah grad nanti.. amin

Friday, May 7, 2010

oh baby why? i know im still learning

i will make a tie dye t shirt for but promise me that u give me ur tie dye bra for my collection please baby..i need it for my inspiration :)



in this photo: BAR REFAELI

where are you emak when your son needed most :(

THANK YOU ALL FOR WISHING ME HAPPY BIRTHDAY but i really2 need to hear emak wish to me. maybe emak busy or dah tua hihihi. its okay emak. but u never miss to wish my birthday every year. still hopping that u call n wish me happy bday. ah no matter what i still love u emak no need to wish2 ni asalkan emak sayang apit and apit sayang emak.








this mms is from my brother :)



Sunday, April 25, 2010

top 30 then top 7




para pemenang








ini gambar sekitar Dasein Academy of Art(tempat
announce pemenang)

antara top30 nye artwork

heheh bergambar dgn artwork top30

amoi ni sebat beb!!! hehehe

FARHAN dengan sijil yang dimenangi nya. :)


hardcore tak aku ni??


brader rambut panjang ni la pemenang no.1 comp ni
brader FAISAL KASSIM


Saturday, April 24, 2010

kisah tapak perkhemahan rm20 setengahari.

hari ni tepat jam 9.30 aku bangun pagi n bersiap temankan kawan aku si han amek hadiah kat CUTOUT. han dapat masuk top 7 dowh..gile hebat..bangge gile sial..dpat la sijil penyertaan. then lepas setel teman han,aku dgn die gi umah si afiq,nak wat shooting movie pendek. dah sapai rumah afiq ,aku n han pun tggu pulak si adi,haikal,amin n si ashad kumpul kat rumah afiq. dah sume kumpul kami pun bertolak ke petronas highway karak untuk first shoot. then dah setel kat situ kami sume pun gi lah ke ALANG SEDAYU kt batu 12 gombak. dah sampai kat situ kami pun cari la tempat best nak berkamping utk amek shoot2 dalam hutan kat situ. afiq jumpe la satu tempat yg baik..(tp tempat tu penuh dgn sampah n botol2 arak seperti thaisong)bile nak naik je kat tapak camp tu tetibe ade sorg lelaki approach kami n ckap "dik klu nak tapak ni kene sewa dik rm 50".kami pun terdiam n berbincang kejap.. afiq cakap if bapak dia ade mesti dpt free je.. dlm hati aku ckp sah budak2 ni kne kencing. pasal bapak si afiq slalu dtg sini jamm dgn pakcik2 kat sini. tp malang bg kami sbb bapak si afiq tu dah x jamm kat citu lagi sbb bdk sane ade hati nak masuk rentak juare,bapak afiq ckp dorg main pun xbetol lagi ade hati..so setelah berbincang kami pun ckp kat pakcik yg approach kami tu ,kami ckp kami ade rm20 je cik.. pakcik tu pun ckp ok. kami pun start la camp. pasang khemah n mula la shooting dari kul 3 sampai la 11 malam. tp sebelom 20minit nak pukol 11 malam,pakcik tu datang la kat kitorang n ckp "la..ingatkan korg sume dah blah dah.. klu camni kne tambah rm15 lagi ni." kami pun mcm ape lagi mula la xkeruan. sah pakcik ni kaki mabok. nak beli arak la tu.. mulot bau cam gampang je..ade ke die ckp klu buat shooting movie mesti la masyukan... padehal kami ni hanyelah student saje yg nak wat asgment semate mate. so si afiq pun slowtalk dgn pakcik ni tu n ckp "ni last scene kami pakcik,habis je ni kami blah.. kami xde duit.." si pakcik tu pun mengeluh n blah dari situ. habes je last scene kat situ kami pun siap2 berkemas n gi makan kat batu 8 1/2. kami jumpe waiter pakai apron warna putih tp ade polkadot hijau pekat n cair bulat besar. sumpah tergelak kejap kami semua. lepas makan kami pun bergegas ke rumah masing2.



p/s : kenape la ade lagi manusia yg suka menjatuhkan manusia sesama sendiri??sesame kaum??bodoh!! masih ade lagi org cmni kat dunia yg serba moden. nak mabok xde duit jgn mabok la pakcik bodoh oi!!

Friday, April 23, 2010

april yang malang :(

orang kata if kita suka tolong orang, orang akan tolong kita. tapi aku dlm bulan april asyik ditimpa nasib yang tersangat lah malang.. esok nak shoot video untuk asgmnt script writing takde kamera,moto pula tempat pijak kaki dekat gear boleh patah??so dah tak boleh nak tongkat satu...kene la double stand(bertongkat dua). aduh...duit dah takde ni..yang si adik pun tak masuk2 kan lagi duit pencen arwah abah.. nak bayar hutang pai lagi...aduh..midterm nye result macam sampah...sedih betul aku tgk diri aku sekarang ni...apela nak jadi dengan aku..tolong orang selalu tapi bila orang nak tolong kita??jawapan nye memang takkan la bear..(ko kene la usaha sendiri..). sedih aku.. rindu kan orang tp orang tak rindukan kite..sabar jela..hah baru teringat, beli beg dekat pcfair rm29..tak sampai seminggu dah tali putus n zip rosak?? hampeh..(bear,bear,bayar rm29 dapat beg harga rm29 la..xkan tahan lame nye..)memang april fool nye bulan la si april ni.. takpe2, kite tggu may nnt,aku xsaba nak tggu si may pulak!!!hehehe

p/s : i hate u april!!! :P

Thursday, April 22, 2010

Wojciech Szczesny: I can be the answer to Arsenal's goalkeeping problems

Wojciech Szczesny profile




Name : Wojciech Szczesny
Born : April 18, 1990,
Warsaw, Poland
Position : Goalkeeper
Squad Number : 53
Previous Club(s) : Legia Warsaw
Joined Arsenal : August 01, 2007
Arsenal Debut : W.B.A. (h)
Carling Cup 3R
September 22, 2009
Won 2-0





my friends said...

I seem not managed, spot, they suggested I find a "girlfriend" as soon as possible



this are the list that my said that i should do:

  • trim my beard
  • cut my hair properly
  • buy some new clothes
  • find the my true "love"

Monday, April 19, 2010

:)

sekarang sudah pukul 12:15pm, letih tersangatlah badan ni. malam tadi kononnye nak pegi buat assgmnt la kt Mcd karak dgn man n afiq, last2 tak jadi, duduk je kat situ sampai pukul 4 pagi sambil online+menikmati kabus hutan+kelakatu yg tersangatlah banyak. balik dari Mcd, si afiq nampak sorang pak guard berdiri seblah pokok dgn mukanye sebelah lg menyeramkan. (afiq sorg je yg nampak padehal.) kejantanan aku mula goyah sedikit time tu. lepas hantar afiq, man hantar aku pulak . sampai je rumah aku terus online kejap, si man ni IM la aku.. die cakap die nampak makcik muka menakutkan dekat kedai monyet berdekatan rumah aku. aku terdiam kejap pk2 balik ni dah pukol 4 lebih..dgn perasan takutnye aku pun suruh man cite esk je.pasal hati aku xsedap malam tu. sume kwn2 aku nampak kecuali aku. pelik. ni kejap lagi ni kul 2 nak gi kolej wat assgmnt script writing dgn man n afiq. tgk la japg man cite ape kat aku pasal makcik tua tu nnt. takut2 aku mlm td pun aku sempat mendengar suare si ryn yg menyatakan aku kaku/terdiam bile dgr suara die tu konon..ceyh.. (dlm hati tersenyum)oklah mandi dulu nk gi kolej daaa...

my baby g (agyness deyn)




  • inilah kekasih pertama saya :)
  • kelihatan si dia sudah botak
  • cantik kasut dr.martin bertalikan biru laut
  • si dia menggunakan "ACTION SAMPLER"
  • skema sungguh bahasa saya :P

how are u dear?

saya rindukan dia tersangatlah. saya tahu dia sebok dengan asgmnt. maafla kacau ye. semoga berjaya final nnt. saya doakan dia berjaya!!


(farahadibahkhairunnisabtsamia'an)

Saturday, April 17, 2010

which country are you?

"I'm really sorry for all those thing that I've done, please forgive me."
" i can make you happy,
but i cant make your dream come true."


iloveu2



Leigh Lezark


(born July 26, 1984) is an American DJ and occasional model, best known as one-third of the New York City-based DJ trio the Misshapes.

In 2006, Lezark appeared on the cover of The Sounds' second studio album Dying to Say This to You and made a cameo in their video for "Tony The Beat". The following year, Lezark appeared in the ad campaign for Roberto Cavalli's H&M line.She also walked the runway for Henry Holland during 2007's London Fashion Week. In May 2008, Lezark signed a contract with international modeling agency IMG Models. In September 2008, Leigh Lezark appeared in an ad for Gap, modeling the classic leather jacket.

Thursday, April 15, 2010

what friends for?


lovethisshit.daniaalyouarethebestfriendieverhad.thanks

iloveu